Als bedrijf / Zaakvoerder bent u op zoek naar geschikte medewerkers voor uw organisatie.
De geschikte kandidaat vinden is echter niet altijd even makkelijk en vaak niet bepaald goedkoop. Bovendien is het aanwervingsproces vaak een tijdrovende activiteit die een HR-afdeling of (team)verantwoordelijke kan overbelasten.
QRS neemt deze taken van u over en hanteert een no cure no pay-principe.
Concreet betekent dit dat u niets betaalt zolang u geen kandidaat via QRS aanwerft.

Een uitgebreide kandidatendatabase, maar vooral ook een dagelijkse actieve zoektocht naar interessante kandidaten via alle mogelijke kanalen, zorgen ervoor dat QRS u enkel die kandidaten voorstelt die voor uw bedrijf interessant zijn.

Wilt u naast het uitgebreide kandidatenrapport, schriftelijke en mondelinge toelichting van een kandidaat ook een assessment laten uitvoeren, dan kan QRS daarin voorzien.
QRS werkt hiervoor samen met een onafhankelijke derde partij teneinde de deontologie in deze niet in gevaar te brengen.

QRS hanteert een open communicatie met haar klanten en kandidaten.
Voor onze klanten betekent dit dat we een open dialoog voeren die tot een efficiënte informatieuitwisseling moet leiden, want enkel dan kan QRS het gewenste profiel ten volle inschatten en op zoek gaan naar de juiste kandidaat.
Dit resulteert in een voorstelling van 1 of een handvol kandidaten die in belangrijke mate beantwoorden aan het juiste profiel. Verwacht van QRS dus geen massamailing van cv’s. Met QRS kiezen we er bewust voor om net dat werk uit uw handen te nemen en u uiterst gedetailleerde kandidatenrapporten willen voorleggen.

Uiteraard kan u bij QRS rekenen op de nodige discretie tijdens en ook na de behandeling van uw vacature.

Bij QRS vindt u geen moeilijke berekeningen op basis van percentages en salarispakket, maar slechts 1 scherp tarief voor elke gerealiseerde plaatsing. We hanteren geen voorschotten en een garantie op uw selectie is eventueel bespreekbaar.
Ook het detacheren van freelancers via QRS is mogelijk en ook hier hanteert QRS een scherp tarief.

Hebt u na het lezen van het bovenstaande interesse om contact op te nemen met QRS of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op met QRS.