QRS – Quality Recruitment Services, kortweg QRS, wil een persoonlijke en efficiënte dienstverlening bieden aan kandidaten die beroep doen op onze diensten.
QRS werkt doelbewust liefst met mensen die voor zichzelf hebben beslist dat het tijd is om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Geen twijfels, geen “misschien” maar een (over)duidelijke “JA”.
Dit biedt QRS de mogelijkheid om te werken met gemotiveerde sollicitanten die werk willen maken van de volgende of eerste stap in hun loopbaan.

QRS nodigt enkel kandidaten uit voor een kennismakend gesprek wanneer er een concrete vacature is waarvan we denken dat dit voor jou als kandidaat een interessante piste kan zijn.
Pas na het voorleggen van de vacature(s), het bespreken hiervan via telefoon, skype of e-mail beslissen we in samenspraak om een afspraak vast te leggen voor een persoonlijk gesprek.
Uiteraard kan het zijn dat u spontaan contact opneemt om te zien welke mogelijkheden QRS u als kandidaat kan bieden. Ook dan voorzien we een eerste telefonisch contact om na te gaan of het de moeite waard is om onze wederzijdse kostbare tijd te investeren in een persoonlijk gesprek.

Lukt het niet om tijdens de kantooruren een afspraak in te plannen?
Geen probleem, QRS begrijpt dat wie aan het werk is, niet zo maar vrij kan nemen. Daarom is QRS elke werkdag beschikbaar tot 22u en op zaterdag.
In de mate van het mogelijke zijn we bereid ons te verplaatsen voor een persoonlijk gesprek indien dit makkelijker blijkt voor onze kandidaten.
Via QRS mag je steeds rekenen op concrete feedback na elke fase van het sollicitatieproces.
Ben je zeker dat het tijd is voor verandering in je loopbaan maar vind je niet onmiddellijk de voor jou passende vacature op onze website?
Laat ook dan zeker jouw gegevens en CV achter.
Niet alle vacatures via QRS staan op onze website vermeld. Dit om vertrouwelijksheidsredenen bij onze klanten welke we uiteraard respecteren.
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd om meer te vernemen over QRS en over hoe QRS je kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging?
Laat dan HIER je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.